EnergiahoitaminenKäsillä parantaminen on lahja, joka on meillä kaikilla. Tämä kyky on kuitenkin monilla meistä uinuvassa olotilassa. Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat herättää tämän kyvyn itsessään ja haluavat ohjattua koulutusta ja opastusta sen käyttämisessä. Sydänyhteys toimii perustana kaikelle parannus- ja hoitotyölle, kohtaamiselle.

Luettuani vuonna 1993 Barbara Brennanin kirjan”Hands of Light”, tunsin löytäneeni työskentelytavan, jossa muodostuu kokonaisvaltainen ihmiskuva. Valmistuin neljävuotisesta energiaparantaja koulutuksesta 1999 Sveitsissä ja sain mahdollisuuden jatkaa opettajakoulutuksessa Ranskassa.

Olen itse opiskellut paljon alaan liittyviä asioita – kuitenkin olen valinnut juuri tämän hoitotavan. Energiaterapiakokemuksen ja ymmärtämisen kautta on oma elämäni muuttunut täysin. Tunnen, miten Enkelit johdattavat minua ja antavat minulle voimaa päivittäin. Kaikki tämä on tullut kohdalleni hyvin selkeästi johdatettuna ja opastettuna.

Olen aina kaivannut kokonaisvaltaista ihmisen kohtaamista työni perustaksi. Käsitteenä kokonaisvaltainen ihmiskuva on laaja ja se toimii koulun opetuksen punaisena lankana. Koulutus kestää 2 vuotta, sillä tämän asian oppimiseen ja sisäistämiseen tarvitsemme todella mittavasti aikaa. Mielestäni on perin juurin kysymys asenteestamme toiseen ihmiseen - olotilasta hänen kanssaan, yhteydestä.

Me sairastumme, koska emme halua kokea kipua. Se on normaali reaktio meille kaikille, koska haluamme unohtaa ikävän tapahtuman. Tehdessämme niin me jännitämme lihaksistoamme ja siirrämme tapahtuman sinne. Kehossamme on kaikki elämän kokemukset talletettuina, niin ilot kuin surutkin.

Meillä kaikilla on traumaattisia kokemuksia ja kehoon talletettuina ne aiheuttavat energeettisen pysähtyneisyyden kyseiselle alueelle. Näin etäännymme omasta itsestämme.

Hoitaja kohtaa asiakkaan kokonaisvaltaisesti, sydänyhteyden kautta. Hän aukaisee patoutumia energiakentässä ja puhdistaa sitä. Samalla hän korjaa shakroja ja energiakenttiä sekä auttaa niitä tasapainoiseen tilaan. Energiapatoutumien vapautuminen kehossa tuo usein takaisin niitä tunteita, jotka olivat traumaattiselle kokemukselle ominaisia. Nämä tapahtumat käydään yksitellen läpi nykyhetkestä varhaislapsuuteen.Tällainen patoutumien avaus voi kestää yhden hoitokerran tai useampia, riippuen siitä kuinka usein trauma on toistunut ja kuinka voimakas kokemus on ollut. Vastarinta aiheuttaa meille enemmän kipua ja sairautta kuin trauman alkuperäinen syy.

Koko maailma on nyt niin muuttuvassa tilassa ja tärkein pysyvä energia on rakkaus. Opettelemme sydänyhteyttä ja kokonaisvaltaisen rakkauden merkitystä. Näin opimme kuuntelemaan itseämme ja toisia uudella myötätuntoisella tavalla.

Lisätietoa koulutuksesta löytyy omalta sivultaan.
 
 
Hoitoja tekevät valmistuneet löydät yhdistyksemme sivuilta:
Terapeuttiset energiaparantajat ry
http://www.terapeuttisetenergiaparantajat.fi

Enkelten Koti Oy